ellenhoog

Alla inlägg under oktober 2013

Av Ellen Höög - 9 oktober 2013 09:41

Frukosten idag blev hemmagjord skinksallad.. pappa ska handla ordentlig frukost till mig ikväll, jag har skrivit upp en lista med allt jag behöver. Till skinksalladen äter jag 2 omega3, 1 kosttillskott och 33cl vatten.
idag kommer första utmaningen, vi ska ut och fika. vafan kan man äta på ett café som inte innehåller kolhydrater?!

Av Ellen Höög - 9 oktober 2013 09:09

ligger i sängen fortfarande med världens träningsvärk. bästa känslan som finns.
alldeles strax ska jag till sjukhuset och sen fika med mamma och danne. efter det har jag inte betsämt mig för ifall jag ska dra och träna direkt och sen plugga eller om jag ska plugga och sen träna. haha vilka ilandsproblem.
ha en grym onsdag mina vänner!


Av Ellen Höög - 8 oktober 2013 22:24

helt slutkörd efter ett inte så intensivt axlar/armar/magpass.
kul att vara på banan igen och få göra något jag vet att jag mår bra av. 
när jag kom ut från duschen här hemma efter gymmet så stod lilla bella där så alldeles nyss har vi suttit och bara tagit det allmänt mys och pratat om allt! nu ska jag kolla på how i met your mother och sova. 

imorgon ska jag till sjukhuset så imorgon är jag ledig!


Av Ellen Höög - 8 oktober 2013 16:45

Heej! skoldagen har gått jättefort, skolfoto på morgonen och fick sluta vid tre istället för fyra så jag är glad!
idag började jag även om min diet for real, hade så jäkla ont i magen igår och jag tror det kan bero på att jag har fuskat lite med dieten och hoppat över kolhydraterna lite pi om pö.. men idag satte jag igång igen!

Idag kom även mitt gymkort så jag, sara och melinda ska och träna om en timme, därför måste jag slänga i mig min middag nu fort som fan och sätta fart! ha en bra dag!!

Av Ellen Höög - 6 oktober 2013 21:40

Ligger just nu i sängen och velar mellan om jag ska sätta igång första avsnittet på Vampire Diaries S05 eller om jag ska kolla på de senaste How I Met Your Mother avsnitten.. Jag vet inte om jag är redo för VD riktigt än.
Imorgon är det skola som gäller vilket innebär massa plugg och tidiga mornar. 
Men det innebär också frisörlektioner, skolkamrater och samåkning på tåget med världens finaste Bella om man ska försöka se det positivt.

Aktiverade ett gymkort idag också så imorgon är jag back on track, är så jääävla taggad! ska skriva ett träningsschema och dietschema som jag vet att jag kan hålla. men det är inte bara mitt gymkort som gör morgondagen speciell, imorgon är det nämligen precis 1 år och 6 månader sedan jag och andreas blev tillsammans!!

Av Ellen Höög - 6 oktober 2013 21:37

 

Av Ellen Höög - 6 oktober 2013 14:33

Jag hade lägenheten för mig själv hela dagen igår så jag passade på att bjuda hem lite underbart folk och utnyttja läget till hundra procent. Vi spelade kort, singstar, twister och när alla var som fullast och gladast gick vi över till snurra flaskan för att få in lite nostalgi i det hela. Vid klockan tre inatt började folket röra sig hemåt så då plockade jag, babbie, sofie och linda bort det värsta och imorse fixade jag och linda resten.
nu är natha påväg hit och snart ska vi gå och panta alla jävla burkar och flaskor som är här och jag ska passa på att lämna in min nyårsklänning som jag inte vill ha!! 

Av Ellen Höög - 6 oktober 2013 14:21

Förlåt för totalt värdelösa bilder men min systemkamera ville inte riktigt starta idag.
Hur som helst så blev det lite shopping i fredags, två tröjor, en t-shirt och en långarmad.
föll direkt för fjädern på t-shirten och den är så jääävla snygg på. 
Den långarmade passar bra till fester då den är ganska enkel men snygg, är ganska V-ringad och går att piffa till med massa snygga smycken!

Båda tröjorna var på rea och kostade 100:-/st!

Ovido - Quiz & Flashcards