ellenhoog

Alla inlägg den 23 maj 2013

Av Ellen Höög - 23 maj 2013 10:12

sitter o läser lite på facebook o har nu på tio minuter kanske sett 8 grupper om vandaliseringen o diverse saker som just nu i sker i stockholm, alltså nån måtta får det väl vara?

jag förstår att folk är frustrerade över arbetslösheten här i Sverige, men kom igen? att kasta stenar o vandalisera för att visa sitt missnöje är ju bara sjukt.. hur fan tror de att de ska få jobb efter den här "demonstrationen"?
nu finns dem ju med i straffregister och grejer?  dumt att bara sätta sig utanför riksdagshuset med en skylt där du skrivit vafan du vill och samla ihop alla idioter som tycker detsamma o gör samma sak? det är väl så man visar sitt missnöje till högre makter i en demokrati idag? har vi inte kommit längre än såhär? varför ska man fly från sitt krigsdrabbade land och senare starta upplopp här? det är ju knappast så att arbetslösheten blir mindre ju fler vi tar in till Sverige. jag menar inte att utlänningar som kommer hit ska ha samma förutsättningar som vi svenska, det vore ju helt sjukt eftersom de inte kan språket och kommer praktiskt taget från en annan värld. men vad sägs om att komma hit o leva på socialen SÅ LÄNGE men samtidigt lära sig språket och jobba lite själv för att sedan kunna ha samma förutsättningar som alla andra? lite ansvar måste ju fan ligga på varje individ.
och låt folk få tycka det utan att bli kallade rasister.

Ovido - Quiz & Flashcards