ellenhoog

Alla inlägg den 3 augusti 2013

Av Ellen Höög - 3 augusti 2013 18:30

Trots alla förslag och rekommendationer jag någonsin fått när det gäller hårvård och risighet så har alltid Olivoljan varit min bästavän. Det är den billigaste och bästa hårinpackningen jag någonsin provat.
Ett förslag från mig är att gegga in oljan i hela håret (mest i topparna) och sedan sätta på en påse på håret och låta det vara så över en natt eller ett par timmar. det är så otroligt mycket bra vitaminer och fetter i olja som ger ditt hår glans, stabilitet och det tar bort dina kluvna/slitna toppar.

Har du slitet hår? sov med olivolja i håret två gånger i veckan tills det blir bra igen! men va försiktig, olja är svårt att få bort från tyg.

 

Av Ellen Höög - 3 augusti 2013 17:50

gårdagen spenderades på stranden med nästan hela familjen! kvällen spenderades hos min storebror där jag och min syster kollade på en asbra film som jag verkligen måste rekommendera!! 

Maria, Henry och deras tre söner är på semester i det varma, tropiska Thailand under julen. När familjen en dag njuter av solen vid poolen slits paradiset i bitar av den enorma tsunamin som drar med sig allt i dess väg och splittrar familjen. The Impossible är en verklighetsbaserad film om en av de tusentals familjer som drabbades av katastrofen 2004. Den visar hur familjer kämpar för sigg liv men också hur främlingar hjälpte och stöttade varandra för att överleve tillsammans. 

Jag blev otroligt "tagen" när jag såg filmen... den är så otroligt bra gjord och det är jättebra skådespeleri i den.
rekommenderar er alla att se den.

Av Ellen Höög - 3 augusti 2013 17:42

tröttnade på det blekta ( och söndersolblekta) håret och körde på en lite naturligare färg som efter turkiet kommer vara en mörkblond ton med slingor av ljusblont, första gången på väldigt länge som jag känner mig bekväm i en annan hårfärg än blondt. Det här kommer bli asbra när sommaren är slut.

Ovido - Quiz & Flashcards