ellenhoog

Alla inlägg under juli 2013

Av Ellen Höög - 21 juli 2013 23:36

och så hamnade jag i göteborg.
efter en veckas lägenhetsledighet hemma hos Frida och 9 dagar på Gotland tycker jag att det känns helt ok att medge att min egna säng är mer lockande än hotellsängen jag ligger i just nu. men varför klaga? har haft en grym eftermiddag och kväll på Liseberg. det var otroligt lite folk där, den längsta kön vi stötte på var 35 minuter och det var till Balder så det var ju helt underbart. vad som var mindre underbart var att åka attraktionerna med alkohol i kroppen. ett stort misstag som vi aldrig gör om. illamående, trötta och en aning besvikna eftersom det bara fanns blå sockervadd kvar traskade vi tillbaka genom centrum till vårat hotell.

imorgon blir det ännu en dag på Liseberg, fast en heldag. då ska vi fan inte tveka på att åka karuseller på grund av illamående. och mår vi illa så får vi ta mig fan åka det i alla fall för imorgon har jag och linda tre år tillsammans.
okej lite gay, men allvarligt. det är sant. för tre år sen blev jag och linda kompisar och idag är vi oskiljaktiga. 

Av Ellen Höög - 19 juli 2013 16:26

- I know we got issues baby, it's true,
but i rather work on this with you then go ahead and start over with someone new as long as you love me.


Av Ellen Höög - 19 juli 2013 16:19

Fick hem två tröjor och en väska igår från Visby.
har jag sammanlagt jobbat ihop 1800:- och har shoppat för 1800:-, tur att jag och maggan jobbade fem timmar idag också så vi får med oss lite pengar hem i alla fall. 
är hemma vid fyra inatt skulle jag tro, då blir det första natten i min egna säng på 2 veckor, ser fram emot det nåååågot mycket. 

det finns massa fina affärer här och alla har rea så det är rena rama drömmen att shoppa här.
om två veckor är jag här igen, med 7000:- på kortet så då behöver jag inte vara orolig för att jag ska behöva jobba.


Av Ellen Höög - 18 juli 2013 10:21

tjabba! sitter i mitt och andreas rum här på gotland och inväntar en resa till visby där vi ska shoppa upp våra sista pengar så vi sedan kan åka hem nöjda och belåtna imorgon natt.

vädret har inte svikit oss en enda gång. igår var vi på fårö (en ö längst upp på gotland) och solade och badade, åt och hade trevligt. hittade jättesöta klänningar i en secondhandbutik men konstigt nog var jag inte sugen på att köpa dom. imorgon natt åker vi som sagt hem och på söndag morgon åker jag och bästa linda till göteborg, bor på hotell och går på liseberg. ser fram emot det asmycket, men föööörst en dag i visby, en dag på stranden, en natt hemma, en dag i nynäs och sedan en bilresa till göteborg. sen är jag hemma i en och en halv vecka sen är jag här igen. 


Av Ellen Höög - 15 juli 2013 11:55

hej finisar! vädret på gotland är fantastiskt och det solas och badas varje dag. igår när det var lite molnigt passade vi ungdomar på att jobba ihop lite pengar till shoppingdagen vi ska ha idag. genom att måla och bära ved har vi samlat ihop ca en tusenlapp var. det är inte mycket att hänga i granen men med all rea som är här får vi nog ihop någonting i alla fall. har planerat att få med mig ett par herkules-skor, en väska, ett par shorts, ett solpuder och en borste till! dags att sätta fart! hoppas ni har värdelöst väder hihi

Av Ellen Höög - 11 juli 2013 12:09

allting är packat och klart. snart beger vi oss härifrån, ska bli fett skönt med annan omgivning ett tag.

Av Ellen Höög - 11 juli 2013 10:49

har packat mina väskor och hämtat Casper. 
nu blir det lite taccos och filmtittande innan Calle kommer och hämtar oss och kör oss till gotlandsbåten.
jag har aldrig åkt gotlandsbåten med hund så vi får väl se hur det här slutar.. hur som helst så kommer adde, annika, göran, melker och maggan att stå utanför terminalen på gotland och hämta upp mig och Casper och sen spenderar vi en vecka där tillsammans! asmysigt juu


Ovido - Quiz & Flashcards