ellenhoog

Direktlänk till inlägg 23 mars 2013

hemmagjorda ansiktskurer

Av Ellen Höög - 23 mars 2013 17:47

tänkte passa på att skriva ner några tips till en friskare och finare hud under tiden linda är hemma hos sig och äter. Det är inte varje dag man orkar klä på sig och springa ner till närmsta skönhetsbutik för att köpa ansiktsmasker, därför ska jag ge er billiga och bra tips på hur ni kan göra era egna ansiktsmasker hemma med produkter som de flesta nog har hemma. någon ansiktsmask borde iallafall alla kunna få till!!


- en väldigt lätt sak ni kan göra som gör stor skillnad är att skiva en rå potatis i skivor och sedan gnida de råa bitarna i ansiktet, potatisen innehåller stora mängder utav protein, B-,vitamin, C-,vitamin och saften i en potatis är  antiinflammatorisk och på så sätt stramar den upp din hud, tar bort orenheter och ger tillbaka ditt naturliga lyster.


- har du inte potatis, kan du ta gurka. gurkor rensar effektivt både porerna och huden på orenheter. skiva upp många skivor gurka och lägg dom sedan i ansiktet, överallt. 


- om du har en väldigt torr hud så kan du mosa en banan och mixa den med ca 1-2msk honung, tillsätt havregryn och fukta sedan huden med ljummet vatten och applicera sedan geggan i ansiktet. låt masken torka något i ansiktet och skölj sedan av den. 


- har du problem med acne så föredrar jag den här masken före den innan. den här masken motverkar mot orenheter och tar bort acne. citronsaften är sedan länge känd för att motverka finnar då den torkar ut huden. men tillsätt mjölk och mjöl med citronsaften så får du exakt samma effekt bara det att din hud mår bättre och du blir inte lika rödflammig som du blir med bara citronsaften.


- har du bråttom men massa porer föreslår jag detta! blanda olivolja med socker. skrubba sedan detta i ansiktet. det blir som din egna "daily scrub". föredrar inte denna om du har fettig hy då oljan är väldigt fettig i sig.

fler hinner jag inte med just nu.
vad som är viktigt att tänka på är att alla dessa kurer ska appliceras på ett tvättat ansikte och verka i ca 10-20 minuter. glöm INTE att tvätta ansiktet med kallt vatten efter att ni genomfört kurerna.
kallt vatten stänger porerna och ser till att ni inte får nytt smuts i huden!!


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ellen Höög - 20 november 2016 05:48

Julen är väldigt stor här.Vi började pynta granen redan i början av november och såhär i slutet av november så är granen fortfarande inte helt färdig än. Det har vart mycket planering gällande vilka färger det ska vara på kulor och diverse saker.Det ...

Av Ellen Höög - 20 november 2016 05:38

Jacqui befinner sig för tillfället i Melbourne så det är jag och Cam som samarbetar den här helgen.Igår tog vi en lugn dag här hemma, fiskade på baksidan, ingen märkvärdig middag, vi pyntade granen lite och kollade på film. Idag har vi spenderat förm...

Av Ellen Höög - 17 november 2016 10:48

Fick liksom feeling att börja skriva lite igen efter igår.Skriver ner allting jag gör om dagarna med penna på papper varje dag så varför inte bara skriva det här?Kommer säkerligen bli lika glad om 2 år igen när jag går in på bloggen och ser vad dagen...

Av Ellen Höög - 16 november 2016 12:45

Haha det här är bara jätteroligt..Vad mycket som kan hända på två år? Pratade med Linda över messenger idag och vi började prata om den här bloggen och om vår sommarvideo vi gjorde den 7e juni 2013, gick därför in här för att hitta den och hitta den ...

Av Ellen Höög - 20 september 2014 18:44


I am what you see, I am not what they say. But if I turned out to be, could you love me anyway? ...

Ovido - Quiz & Flashcards